Ποιοί Είμαστε

Το μεσιτικό γραφείο ιδρύθηκε το 1984 από τον Δημήτριο Β. Μπογέα στην Καλαμάτα. Σήμερα το διαχειρίζεται ο Βασίλειος Δημητρ. Μπογέας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Engineering and Management of Information Systems. Το γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας, στην υπηρεσία σας για κάθε εμπορική συναλλαγή ακίνητης περιουσίας στην είτε πόλη μας είτε και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο μας ειδικεύεται στην αγορά και πώληση ακινήτων στις περιοχές της Καλαμάτας, της Μάνης, του Πεταλιδίου και της Κορώνης. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε πελάτες που μιλούν ελληνικά αλλά και αγγλικά. Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ακίνητα προς αγορά ή ενοικίαση αλλά και να σας παρουσιάσουμε διαθέσιμα προς πώληση διαμερίσματα, μονοκατοικίες και βίλες που αντιστοιχούν στις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες.

Επειδή, σε κάθε περίπτωση, η αγορά ενός διαμερίσματος είναι μια σημαντική πράξη, η οποία ορισμένες φορές μπορεί να αποδειχθεί πραγματικός πονοκέφαλος, το γραφείο Μεσσηνιακή Κτηματομεσιτική μελετά με προσοχή τις προσωπικές σας επιθυμίες ώστε να βρείτε το ακίνητο που είναι καταλληλότερο για τις ανάγκες σας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, η οποία ενημερώνεται τακτικά, με την προσθήκη νέων ακινήτων και προς πώληση και ενοικίαση αλλά και οικοπέδων.

Είμαστε στη διάθεση σας για τις κάτωθι υπηρεσίες:
* Για να βρείτε το διαμέρισμα ή η την πολυτελή κατοικία που επιδιώκετε.
* Για την πώληση του ακινήτου σας, καθώς και την ελεύθερη εκτίμηση.
* Για να σας βοηθήσουμε με δικηγόρους και συμβολαιογράφους.
* Για να σας βοηθήσουμε και να ακολουθήσει το αρχείο σας από τον συμβιβασμό με την υπογραφή του συμβολαιογράφου.